Banner
Nieuws - Laatste Nieuws

Traditioneel sluit de gekende fondclub Heuvelland het winterseizoen af in het Limburgse. Ook nu weer waren de leden en hun aanhang in grote getale verschenen om de kampioenen en vluchtoverwinnaars te huldigen. Om 20.00 uur heette Jan Pieter Erven namens het bestuur een ieder van harte welkom. Er kon meteen worden aangeschoven voor het warme en koude buffet. En het moet gezegd, zoals elk jaar weer, was het ook nu weer uitstekend verzorgd. Een absolute aanrader voor een ieder.

Vele grote kampioenen verschenen ten tonele om hun prijs in ontvangst te nemen. Voor de vluchtoverwinnaars was er een bon voor een zak kweekvoer, FLOJO, van het merk La Paloma, ter beschikking gesteld. Te verzilveren bij het gekende kweekcentrum in Ransdaal. Een prijs die bij een ieder in de smaak viel.  Als afsluiting van de wederom zeer geslaagde feestavond was er weer de gekende verloting. De schat aan prijzen was wederom voor ieder wat wils . Het was dan ook tegen de klok van 24 uur dat het laatste lootje werd getrokken en een ieder weer aan een behouden thuisreis kon beginnen.

Het bestuur van de fondclub Heuvelland, Florian Hendriks, Jan Pieter Erven, Sjef Eijgelshoven en Frans Delahaije, was er wederom in geslaagd hun leden een prima avond te bezorgen. 

Nog 3 weken en dan is het weer zover en staat de eerste wedvlucht weer op het affiche. Hopelijk maken ook weer velen van de mogelijkheid gebruik om in 2016 weer lid te worden van de Fondlcub Heuvelland..Het zou het bestuur ook in 2016 weer eer aan hun vele werk geven wat zij verzetten voor hun deelnemers.

Nog 3 weken en dan OPENT DE CC HEUVELLAND HAAR POORTEN weer op Charleville.

Laatst aangepast (zondag, 20 maart 2016 19:48)

 
Nieuws - Laatste Nieuws

 

Hoensbroek,  6 Maart 2016-03-08


Beste Leden van Fondclub Heuvelland,

Nu het nieuwe seizoen met rasse schreden nadert is het traditie dat de Fondclub Heuvelland haar leden uitnodigd voor hun jaarlijkse feestavond.

Op gepaste wijze zullen alle kampioenen dan in het zonnetje gezet worden. Tevens is de uitreiking van de gewonnen damespoulen. Een overzicht vind U op onze website  www.fondclubheuvelland.nl onder het kopje kampioenen.

Plaats van handeling is zoals telkenjare Cafe A gen Baag te Nijswiller. Op zaterdag 19 Maart 2016 gaat de zaal open om 19.30 uur,  waarna er om 20.00 uur wordt gestart met het alom bekende uitstekend verzorgde koude en warme buffet.

Zoals elk jaar mogen alle betalende leden wederom een introducee meenemen.Wilt U met meer personen komen, dan kan dat tegen betaling van € 17.50 extra per persoon.

Opgave voor de feestavond dient uiterlijk 14 maart 2016 te geschieden bij

Dhr. Sjef Eijgelshoven, te Nijswiller   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

06-83228220 /  043-4511933

Het lidmaatschap voor het seizoen 2016 is 19,50 euro. Dit kan overgemaakt worden onder vermelding van uw bondsnummer op IBAN   NL98RABO0117808865  t.a.v. J Eijgelshoven te Nijswiller, ofwel op de eerste vluchten worden voldaan via het poulesysteem Poule O

Het bestuur hoopt u weer in grote getalen welkom te mogen heten en wenst U alvast een prettige feestavond toe.

Het Bestuur Fondclub Heuvelland.

 

 

 

Laatst aangepast (dinsdag, 08 maart 2016 21:38)