Banner
Nieuws - Leden

Het is weer zo ver, de liefhebbers uit het uiterste zuiden van de provincie kunnen weer hun degens met elkaar kruisen op het wellicht meest prestigieuze concours dat ons Limburgse land rijk is.

Het aantal zeges op afdelings- alsook nationaal vlak is dan ook legio. Het getuigt telkenjare weer van de eenzame klasse die er binnen onze CC aanwezig is.

Kampioenschappen kunnen alleen door leden van de fondclub Heuvelland behaald worden. Het lidmaatschap dient voor 21 april 2018 geeffectuueerd te worden. Leden betalen 19,50 euro voor een heel jaar.

In tegenstelling tot afgelopen jaar is er alleen concours Heuvelland op de 1e Rethel in de oude tour, d.d. 21 april 2018. Alle andere Rethel vluchten in de oude tour is er geen concours Heuvelland dit om misverstanden zoals in 2017 te voorkomen. Niet in elk SS was er toen sprake van een concours vanuit Rethel.

Voor alle overige zaken kunnen de richtlijnen 2018 geraadpleegd worden.

Het bestuur van de Fondclub Heuvelland wenst een ieder weer een succesvol seizoen 2018. En mogen de weergoden ons dit jaar gunstig gezind zijn.

Laatst aangepast (donderdag, 12 april 2018 12:51)

 

Traditioneel sluit de Fondclub Heuvelland voor haar leden het winterseizoen 2017-2018 af met haar gekende feestavond. Zaterdag 24 maart 2018 om 19.30 uur opent café A gen Baag te Nijswiller haar poorten waarna om 20.00 uur kan worden aangeschoven voor het jaarlijks uitstekend verzorgd warm- en koud buffet. De kosten voor de leden en hun partner zijn wederom kosteloos. Combinaties, met partner,  kunnen maar 1x gratis aan het buffet deelnemen. Het 2e combinatielid en niet leden (al dan niet met partner) kunnen voor 20 euro per persoon deelnemen aan het buffet. Betaling kan plaatsvinden tijdens de feestavond bij de penningmeester.

Opgave van deelname graag op onderstaand mailadres uiterlijk zondagavond 18 maart i.v.m. het bestellen van het buffet.

Deelnemers aan het buffet graag het aantal personen doorgeven op dit mailadres,

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wij hopen jullie zoals elk jaar weer in grote aantallen te mogen begroeten.

Beleefd uitnodigend,

Bestuur Fondclub Heuvelland.

Laatst aangepast (vrijdag, 02 maart 2018 19:01)